Početna ZABAVA OVU SUBOTU FEŠTA U BRLOGU! Povodom 7. rođendana Brlog craft bar &...

OVU SUBOTU FEŠTA U BRLOGU! Povodom 7. rođendana Brlog craft bar & shop po deveti put organizira Craft market

Brlog craft bar & shop po deveti put organizira Craft market u sklopu rođendanskog slavlja sedmog rođendana Brlog zadružne pivovare!

Udružuju se na jednom mjestu mali obrtnici, umjetnici, kreativci sa zadarskog područja, kontinenta i otoka, s buvljak scenom. Imat ćete priliku razgledati, popratiti i kupiti za sebe unikatne rukotvorine, prirodne proizvode i jedinstvene radove čak 16 izlagača, kao i pronaći neki jedinstveni odjevni predmet naših buvljakuša.

Na Brlog Craft market #9 predstavit će se domaći izlagači i to:

AGart – izrada nakita od srebra i bakra; AUKS – grafički radovi i dizajn; Baba Roga – šivane unikatne igračke za djecu i odrasle; Beadway by Kate Perović – ručno rađeni nakit; BETAblends by Vilinski kukovi – prirodna kozmetika; BoVi by Božena – unikatni modni dodaci za kosu; Happy Beesss by OPG V. Bučić – izrada svijeća od pčelinjeg voska i ostali proizvodi od meda; Roberto Vodanović, zvan Čopor – multimedijalni umjetnik; Dalnature – izrada prirodne kozmetike; Mala filozofija, udruga za poticanje neformalnog obrazovanja, kritičkog mišljenja i filozofije u praksi – izrada i objava višebrojnih publikacija, od slikovnica, dječjih bilježnica, umjetničkih i filozofskih publikacija; Miris Silbe – izrada prirodne kozmetike; Sunflowersby Ana – izrada nakita u makrame tehnici; Riva scrunchies – unikatni modni dodaci za kosu; Radost Flora – permakulturna zajednica, izrada prirodnih pripravaka; Šivko šiv by Maya Ivani Coockoo – ručno šivane rukotvorine i modni dodaci; Udruga odgajatelja “Maraške” – ručno izrađene rukotvorine

Ujedno, Craft market ima pripremljen Kreativni kutak za sve zainteresirane. Na štandu prirodne kozmetike, Miris Silbe by OPG Marija Kuljerić, organizira se razmjena sjemena. Pozivamo sve da ponesu svoje sjeme koje imaju za razmjenu, da se dođu informirati i educirati o prednostima i koristi održivog i organskog vrtlarstva te da bace ćakulu o sjemenu.

Podržimo održivo!

Pomozite Brlog craft bar & shop-u u ostvarenju cilja ovog događanja, a to je da zajedno podržimo male obrtnike i poduzetnike u našoj sredini i da Vašim doprinosom povećamo održivu i cirkularnu ekonomiju i da se nastavimo ugodno družiti.

Kratak rezime za sve:

  • 7. rođendan Brlog zadružne pivovare, od 14h – dodjela nagrada na NAJ NEPOSLUŠNU 2022.
  • 9. po redu Brlog Craft market!
  • 16 izlagača na sajmu

Bogat i šaren program uz hrpu craft piva i dobre atmosfere!

Vidimo se ovu subotu, 11. ožujka, od 11h pa dok nam bude dobro (cca do polnoći)

Proljeće se budi pa tako i naš craft bar & shop!

Vidimo se u Brlogu!

brlo