Početna KULTURA “PALI ANĐELI” Večeras u Kino Zoni nastavak retrospektive djela autora Wong Kar-Waija

“PALI ANĐELI” Večeras u Kino Zoni nastavak retrospektive djela autora Wong Kar-Waija

Ciklus filmova posvećen velikom autoru Wong Kar-Waiju u Kino Zoni nastavlja se večeras novim njegovim klasikom, kriminalističkom komičnom dramom ”Fallen Angels”!

Razočarani ubojica kreće na svoj posljednji posao naručenog ubojstva, ali prije nego ga izvrši mora riješiti odnos sa svojom kolegicom. Razmišljajući kako je opasno i neprilično ući u vezu s poslovnom partnericom, on odlučuje pronaći nekoga drugoga.

Uz surovi i nadrealni noćni život modernog Hong Konga, njegov put uskoro se isprepliće s čudnjikavom lutalicom koja se nalazi u potrazi za svojim tajanstvenim bivšim dečkom te s otkačenim nijemim mladićem koji pozornost svijeta na sebe želi privući nekonvencionalnim metodama…

Nakon velikog uspjeha koje je postigao s filmovima ”Chungking Express” i ”Ashes of Time”, Wong Kar-Wai 1995. u kina izbacuje još jedan hvaljen autorski rad koji je izvanredno prihvaćen od strane sverastuće vojske obožavatelja, ali i kritike. Uz svoj već prepoznatljiv šareni, energičan i frenetičan stil kinematografije, Wong Kar-Wai je s ”Fallen Angelsima” dosegnuo i izvanrednu emocionalnu dubinu kojom savršeno izražava slobodni duh svojih odvažnih mladih protagonista koje tumače Leon Lai, Michelle Reis i Takeshi Kaneshiro.

”Fallen Angels” je na rasporedu u petak 05. travnja s početkom od 20 h u Koncertnoj dvorani Kneževe palače, a ulaznice po cijeni od 4 eura mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja sat vremena prije projekcije.

*Ulaznice se mogu i rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.