Početna VIJESTI PARKING NA POLUOTOKU Stanarima za prvo vozilo za 50 kuna neograničeno korištenje...

PARKING NA POLUOTOKU Stanarima za prvo vozilo za 50 kuna neograničeno korištenje nulte, prve, druge i četvrte zone; ukida se detalj sa javnobilježničkim ovjerama

Pred početak nove školske godine izvršeno je uobičajeno ‘osvježavanje’ prometne signalizacije uz škole i vrtiće uz postavljanje i dodatne signalizacije“ – izvijestio je pročelnik Odjela za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša, Robertino Dujela. Izvijestio je o učinjenom u komunalnim djelatnostima, a potom se osvrnuo i na problem parkinga za stanare Poluotoka:

„Idemo korak dalje sa uređenjem parkinga za stanare Poluotoka. Nulta zona se, uz porođajne muke u dijelu provedbe nadzora, pokazala dobrim rješenjem“, rekao je Dujela te istaknuo kako se kao rezultat kontakta sa svim inicijativama s Poluotoka na savjetovanju našle izmjene i dopune odluke.

Predlaže se stoga da se za prvo vozilo za stanare Poluotoka, za 50 kuna godišnje omogući neograničeno korištenje nulte, prve, druge i četvrte zone tijekom cijele godine. Za svako drugo i iduće vozilo, taj bi iznos bio 100 kuna.

Dujela ističe kako su ti iznosi prijedlog upravo stanara Poluotoka. Dodao je da će se, nakon pritužbe dijela stanara, ukinuti detalj sa javnonobilježničkim ovjerama.