Početna ZABAVA Parni valjak feat. Igor Drvenkar – „Moja glava, moja pravila“

Parni valjak feat. Igor Drvenkar – „Moja glava, moja pravila“

Foto: Dinko Cvoric Doringo

“Nastavljamo dalje” poručuju članovi Parnog valjka. Nakon nekoliko mjeseci nagađanja i iščekivanja, jedan od naših najvećih rock bendova predstavlja novu autorsku pjesmu “Moja glava, moja pravila” za koju je objavljen i prateći videospot. Pjesmu je otpjevao jedan od najkvalitetnijih mladih vokala Igor Drvenkar  koji je oduševio javnost svojim izvedbama u TV showu ”A-strana” te u mjuziklima “Ljepotica i zvijer” i “Jesus Christ Superstar”, a sada je pred njim jedno novo poglavlje:

“Zamislite situaciju da se iz publike odjednom nađete na bini, uz najveći bend na ovim prostorima. Svako jutro se štipam kako bih se uvjerio da ovo nije neki san i svjestan sam odgovornosti koju ova ulogu nosi”, poručuje Igor.

Glazbu i stihove za novi singl “Moja glava, moja pravila” potpisuje Husein Hasanefendić Hus, autor bezvremenskih pjesama Parnog valjka koje su odgojile generacije slušateljica i slušatelja. Pjesma je nastala prije nekoliko mjeseci, tražila je svoj glas i u kadru se pojavio upravo Igor Drvenkar, koji je svojom energijom, pristupom i glasom osvojio simpatije članova benda.

Uz glazbene prijatelje i vjernu publiku, Parni valjak je prošle godine s dva dostojanstvena koncerta “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki”, održana 26. ožujka u zagrebačkoj Areni, a zatim 25. lipnja u pulskoj Areni, odao počast svom prijatelju i frontmenu Akiju Rahimovskom. Bili su to jedni od najemotivnijih koncerata u povijesti hrvatske glazbe, kojima se tada slavio život Akija, legendarnog frontmena koji je zadužio cijelu glazbenu scenu svojim impresivnim vokalom i nevjerojatnom energijom.

“Prelomili smo svoje dileme, nastavljamo dalje, jer bez sviranja nemamo svrhu. Aki će duhom uvijek biti prisutan u nama, a u Igoru smo prepoznali izvrsnog čovjeka s kojim krećemo u novu avanturu”, poručuju članovi benda i potvrđuju nastavak svoje aktivnosti.