Početna ZABAVA Pervan o turneji Posljednja Večernja: “Znaš kad dođeš u fazu kad te...

Pervan o turneji Posljednja Večernja: “Znaš kad dođeš u fazu kad te netko pita što piješ, a ti počneš tablete nabrajat umjesto pića. E, onda znaš koliko je sati“

„Nadamo se da nismo zinuli previše, s obzirom na informacije koje svakodnevno dobijamo od ljudi, i pozive, kad ćete, gdje ćete…Znaš već mi je zlo, nisam navik´o da me netko treba…To je kulturni šok. Budući da je ekipa sa mnom, mislim da će bit super!“, rekao je za Novi radio legendarni Željko Pervan koji sa svojom Večernjom školom stiže u Zadar na Višnjik, 16. ožujka, u sklopu turneje “Posljednja Večernja”.

Pervan već više od tri desetljeća s punim pravom slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara. Humor koji je plasirao Pervan u hrvatski eter i teme koje obrađuje, i dalje su aktualni.

„Ljudska zloba, zavist, glupost, to je aktualno od Shakespeara“, kaže Pervan.

Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) ponovno će sjesti u školske klupe, a Pervan je već najavio da je ova turneja oproštajna i da nema namjeru nastavljati s novim izdanjima legendarne Večernje škole.

„Zove se Posljednja Večernja. Znaš kad dođeš u fazu kad te netko pita što piješ ti počneš tablete nabrajat umjesto pića. E, onda znaš koliko je sati“, zaključuje Pervan.

razgovor s željkom Pervanom

Kad organizator najavi prodaju ulaznica za zadarsku izvedbu Posljednje Večernje, javnost će biti pravodobno informirana.