Početna CRNA KRONIKA Pijan narušavao javni red i mir u kafiću, prijetio smrću policiji

Pijan narušavao javni red i mir u kafiću, prijetio smrću policiji

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo Prijetnje prema policijskim službenicima te prekršaja narušavanja javnog reda i mira.

Sumnjiči ga se da je 01. svibnja oko 18 sati u Zadru u Ulici 72. Bojne vojne policije u ugostiteljskom objektu, pod vidnim utjecajem alkohola  narušavao javni red i mir vikom i galamom te vrijeđajući dvije djelatnice.              

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, nastavio je vrijeđati i omalovažavati i policijske službenike, nakon čega je uz uporabu sredstava prisile uhićen i doveden u prostorije policije gdje je odbio alkotestiranje

Tijekom postupanja u službenim prostorijama, 29-godišnjak je uputio ozbiljne prijetnje smrću prema policijskim službenicima.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je državnom odvjetništvu u Zadru podnesena kaznena prijava te u zakonskom roku predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.