Početna PROMO PINIJA FUNDAY Bogat program za produženi vikend nadomak grada

PINIJA FUNDAY Bogat program za produženi vikend nadomak grada

FOTO: noviradio.hr

Hotel Pinija ovaj vikend priprema velika iznenađenja povodom otvorenja ovogodišnje turističke sezone. PINIJA FUNDAY održat će se ove nedjelje 30. travnja, u sklopu produženog vikenda, s početkom programa u 12 sati. Direktor hotela Pinija, Ante Kovačević, pojasnio nam je što će se u planiranom programu na plaži hotela odvijati:

“Upravo zbog dolaska velikog broja gostiju održat će se velika roštiljada ispred “a la carte” restorana “Kantun”, imat ćemo otvorena tri bara, dva “a la carte” restorana, imamo raznovrsnu sportsku ponudu u sklopu koje imamo olimpijadu za male i velike te mogućnost jahanja ponija i konja, a za korištenje će biti dostupni i teniski i golf tereni. Očekujemo lijepo i sunčano vrijeme. Otvoreni smo za sve jer je resort velik i imamo raznovrsnu ponudu za svakoga u koju su uključeni wellnes te unutarnji i vanjski bazen koji je grijan.”

Događaj je popraćen glazbenim programom uz DJ-a u popodnevnim satima na samoj plaži, a u večernjim satima bit će party u lounge baru i glazba uživo u lobby baru. Party započinje u podne, a trajanje programa predviđeno je do 18 sati jer u 18:30 sati počinje večera u pansionskom restoranu, a za Zadrane bit će otvoren “a la carte” restoran “Lanterna” do 23 sata.

“Što se tiče same roštiljade, ulaz je besplatan i svi mogu doći, nije potrebna rezervacija, a roštiljada se plaća na licu mjesta. Za wellnes i spa centar potrebno je izvršiti telefonsku rezervaciju”, zaključio je direktor hotela Pinija.

Mjesec svibanj posvećen je upravo lokalnom stanovništvu koji će moći uživati u wellnesu, bazenima i svim sportskim sadržajima uz 15% popusta. [Best_Wordpress_Gallery id=”686″ gal_title=”Hotel Pinija”]