Početna ZABAVA Počela prodaja karata za koncert Aleksandre Prijović u Zadru

Počela prodaja karata za koncert Aleksandre Prijović u Zadru

Poznata i u zadnje vrijeme vrlo popularna srpska pop-folk pjevačica Aleksandra Prijović održat će koncert u dvorani Krešimira Ćosića 7. lipnja 2024. godine u sklopu svoje turneje Od istoka do zapada. Prodaja karata na eventim.hr već je krenula. Čini se da su pregovori između tima Prijović i ŠC Višnjik završili na obostrano zadovoljstvo.

Podsjetimo, u medijima se bila pojavila navodna zabrana održavanja tog koncerta u Zadru i to od gradonačelnika Branka Dukića što je on brzo demantirao i poručio kako nije za zabrane, ali i da takvu glazbu ne sluša. S druge strane, organiziranje koncerata, pa tako i ovog , ŠC Višnjik donosi nužne prihode i prema riječima direktora Denisa Karlovića želja im je u ovoj godini u Krešin dom dovesti najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Javnost je i dalje poprilično podijeljena oko pitanja trebaju li nam ovakvi sadržaji u gradu. No, kako sada stvari stoje čini se da će na kraju jedino pitanje biti hoće li Aleksandra Prijović napuniti Višnjik samo jednom ili više puta.