Početna VIJESTI Počeo 16. Tjedan cjeloživotnog učenja

Počeo 16. Tjedan cjeloživotnog učenja

I ove godine se održava nacionalna obrazovna kampanja Tjedan cjeloživotnog učenja, koja ima za cilj promovirati različite mogućnosti cjeloživotnog učenja u RH kao i neposredno i neformalno prenijeti poruku građanima o važnosti kontinuiranog obrazovanja i učenja.

Tjedan cjeloživotnog učenja započeo je 26. rujna i traje do 2. listopada 2022. godine.

Sa ciljem promoviranja i poticanja cjeloživotnog učenja Učilište FINIS iz Zadra organizira zajedno sa partnerima Sajam obrazovanja, koji će se održati u petak, 30. rujna s početkom u 10:30 sati ispred City Gallerije Zadar, a na kojem će razne ustanove predstaviti javnosti programe obrazovanja koje provode.

Informiranje građana o tome kako sami mogu postati dio procesa cjeloživotnoga učenja te njihovo motiviranje da se na taj korak odvaže, okosnica je ovog kao i svih dosadašnjih Tjedana cjeloživotnog učenja.

Građani će i ove godine imati mogućnost sudjelovati na besplatnim radionicama, predavanjima, okruglim stolovima, danima otvorenih vrata…

Sve novosti vezane uz kampanju, događanja i aktivnosti mogu se pratiti na službenoj internetskoj stranici http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/ i na službenom Facebook profile https://www.facebook.com/TjedanCjelozivotnogUcenja/.