Početna VIJESTI NASTAVLJAJU SE UHIĆENJA Policija jutros privela još nekoliko osoba na ispitivanje vezano...

NASTAVLJAJU SE UHIĆENJA Policija jutros privela još nekoliko osoba na ispitivanje vezano uz jučerašnje incidente na Voštarnici i Bulevaru

foto: ilustracija pixabay

Još nekoliko osoba koje bi mogle biti povezane s napadima na novinare Mozzart Sporta i člana uprave Crvene zvezde privedeno je u nedjelju prijepodne na ispitivanje, potvrdila je Hini glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin, nakon što su ranije već privedene dvije osobe.

Grbin nije htjela precizirati o kojem točno broju privedenih se radi.

Dodala je i kako su se incidenti dogodili u širem središtu grada, u naselju Voštarnica i na Bulevaru, a napadnuti su zadobili lakše tjelesne ozljede.

O napadima uoči današnje utakmice 7. kola AdmiralBet ABA lige u Dvorani Krešimira Ćosića u Zadru između KK Zadar i Crvene zvezde zadarska  policija izvijestila je u subotu navečer, objavivši da su na ispitivanje privedene dvije osobe.

O cijelom se događaju sinoć  priopćenjem oglasio i KK Zadar koji je osudio teške incidente “koji bacaju ljagu na ime kluba i Zadra kao grada”.

Gradonačelnik Dukić: Za ovo ne postoji opravdanje

U nedjelju prijepodne na napade je reagirao i gradonačelnik Zadra Branko Dukić, koji je poručio da “ovakvo nasilno ponašanje sa sportom i sportskim natjecanjima nema nikakve veze niti za to može postojati bilo kakvo opravdanje. Ništa nije, i ne može biti povod ili alibi za nasilje i ugrožavanje nečijeg života“.

Izrazio je iskreno žaljenje napadnutom predstavniku Crvene zvezde i njegovu prijatelju, njihovim obiteljima, klubu, novinarima i redakciji Mozzart Sporta.