Početna SPORT Posložen omladinski pogon KK Sonik Puntamike

Posložen omladinski pogon KK Sonik Puntamike

Foto: Andrej Jančijev/ KK Sonik Puntamika

Nakon što su seniori Sonik Puntamike prije dva tjedna pod vodstvom Roka Jurline, Jakova Vladovića i Jure Šanga krenuli s pripremama za novu sezonu HT Premijer lige, danas njihovim stopama kreću i ostale, mlađe, selekcije. Tako će Roko Jurlina, pomoćni trener seniorske momčadi i prošlosezonski trener brončanih kadeta, ove sezone biti i trener juniora, dok će trener pretkadeta biti Pero Perić, dugogodišnji djelatnik kluba.

Foto: Andrej Jančijev/KK Sonik Puntamika

Novo ime u omladinskom pogonu Sonik Puntamike je Jakov Borčić, stručnjak s bogatim trenerskim iskustvom koji će biti na čelu kadetske selekcije.

– U klub sam došao nakon razgovora s predsjednikom Jošićem te smo vrlo brzo dogovorili suradnju na obostrano zadovoljstvo. Treninzi nam počinju danas i pred nama je razdoblje selekcije igračkog kadra i odabir mladića koji će nastupati u kadetima nadolazeće sezone. Nakon toga ćemo krenuti radom, pri čemu ćemo naglasak staviti na individualni napredak mladića i razvijanje njihovih košarkaških sposobnosti – kaže Borčić.

Školu košarke KK Sonik Puntamika pod svoju će palicu uzeti Jakov Vladović, bivši igrač Zadra, Sonik Puntamike i ostalih mnogobrojnih klubova, koji će na one najmlađe prenositi dio svog bogatog igračkog iskustva i neupitnog znanja.