Početna VIJESTI PP VRANSKO JEZERO POZIVA Proslavite Međunarodni dan obitelji u Parku uz popuste!

PP VRANSKO JEZERO POZIVA Proslavite Međunarodni dan obitelji u Parku uz popuste!

foto: pp-vransko-jezero.hr

Jezero na dlanu interaktivna je šetnja koja započinje u prekrasnoj Lučici Prosika, na samoj obali jezera u hladu brijesta i konopljike.  Na kanalu koji spaja jezero i more, voditeljica šetnje ispričati će vam neke još neispričane priče o ribama putnicama, kamenim vršama i nekadašnjem najvećem masinku istočne jadranske obale.

Povodom Međunarodnog dana obitelji u Parku prirode Vransko jezero u subotu i nedjelju 15. i 16. svibnja pripremili smo  interaktivno edukativno vodstvo u tri termina: 11:00, 15:00  i 17:00 sati. Broj sudionika po jednom terminu vođenja ograničen je na 15 ljudi.  Cijene vodstva: 40 kn odrasli i 30 kn djeca, djeca mlađa od 7 godina imaju besplatan ulaz. Cijena uključuje ulaznicu u Park koja vrijedi za sva tri infocentra. Za sva tri termina potrebna je prethodna najava na mail info@pp-vransko-jezero.hr ili na broj telefona 097/ 6025419najkasnije do petka 14. svibnja u 16:00 sati.

Obitelji korisnici e-Dječje kartice „Mudrica“ ostvaruju popust  (za jedno dijete 10%, dvoje 20% i troje ili više djece 30%) na kupnju usluga: najam kajaka i adrenalinski park (info centar Crkvine). e-Dječja kartica, namijenjena je roditeljima, a čije korištenje u suradnji s javnim i privatnim sektorom omogućava razne pogodnosti ili popuste na proizvode i usluge! e-Dječju karticu – Mudricu, možete zatražiti na e‑Građani.