Početna ZABAVA PREMIJERA NA NOVOM RADIJU Pink Noise i Lucija Marcelić večeras predstavljaju pjesmu...

PREMIJERA NA NOVOM RADIJU Pink Noise i Lucija Marcelić večeras predstavljaju pjesmu “Bez obzira na sve”

U eteru Novog radija večeras 17. studenog možete premijerno poslušati novi singl zadarske grupe Pink Noise i mlade zadarske pjevačice Lucije Marcelić – Bez obzira na sve.

Lucija je istaknula kako je singl ”Bez obzira na sve” koji kao i prvi ”Nešto je čudno među nama” prati tijek njezinog života.

“Onako kako se završavalo poglavlje s prvim singlom, tako je u mom životu nastajao prostor za drugi singl, koji ga je opisao svojim stihovima. ”Bez obzira na sve” je za mene nastavak moje priče, a sigurna sam da će se svi pronaći u stihovima ”Bez obzira na sve, još uvik sanjam te, još uvik volim te”  i da ću se na taj način povezati s ljudima, što čini ljepotu glazbe. Navedene riječi, pa tako i cijeli tekst i glazbu potpisuju Tihana Buklijaš Bakić i Darko Bakić. Vrlo važno je za dodati da onaj tko je skrojio ruho za prvi singl je zaslužan i za ovaj, a to je naš dragi producent Neno Belan. S njim i dalje imamo kvalitetnu profesionalnu suradnju, pa tako i u privatnom životu što nam cijeli ovaj proces čini kao jedno lijepo inspirativno iskustvo” kaže Lucija.

Ideja spota bila je prikazati emotivna stanja u ljubavnom odnosu.

“Ljubavni odnosi prožeti su različitim emotivnim stanjima, u početku sa velikim zadovoljstvom, zaljubljenošću, zabavom, pozitivnim iznenađenjima, a postoje periodi kada dolaze promjene i izmjena različitih stanja (razumjevanje – nerazumjevanje, sreća – tuga, ljutnja, frustracija, sumnja, nada). Kao što i sam tekst kaže: ”Bez obzira na sve još uvik sanjam te, još uvik volim te”, tako spot prati ideja da unatoč usponima i padovima, ljubav ostaje” naglačava mlada pjevačica.

Spot je snimao i montirao Dominik Kumek iz Apera Media, a ideja i scenarij kao i na prvom singlu, dolazi iz Pink Noise radionice.

 Na pjesmi “Bez obzira na sve” radio je i popularni pjevač Neno Belan

“Izuzetna čast i zadovoljstvo mi je bilo i po drugi put surađivati s mladom perspektivnom zadarskom skupinom Lucija Marcelić & Pink Noise. Taj pop-rock zvuk koji oni promoviraju u mnogočemu se naslanja i na moj vlastiti rad. Nadam se da sam svojim znanjem i iskustvom opravdavao njihovo meni dano povjerenje, želim im puno uspjeha sa ovom pjesmom i jedva čekam našu sljedeću suradnju, kazao je Belan.