Početna HRVATSKA REAGIRANJE PUPIĆA BAKRAČA OKO GLUHIH TELEFONA U STOŽERU „Ovo jasno pokazuje o...

REAGIRANJE PUPIĆA BAKRAČA OKO GLUHIH TELEFONA U STOŽERU „Ovo jasno pokazuje o kakvim se ljudima radi“

Da budno prati svaku pa i najmanju akciju županijskih vlasti, a što je uostalom i obećao pri ulasku u Županijsku skupštinu, pokazuje i sinoćnje priopćenje vijećnika Akcije mladih Marka Pupića Bakrača poslano oko ponoći a nakon što je Stožer civilne zaštite Zadarske županije sam sebe demantirao oko gašenja dežurnog telefona.

Pupić Bakrač po običaju piše bez dlake na jeziku, pa mi donosimo priopćenje u cijelosti.

Kao što ste svi obaviješteni putem službenih stranica županijskog stožera civilne zaštite usred pandemije Korona virusom gasi se službeni telefon stožera jer eto svi oni idu na blagdane. Prilikom sazivanja izvanredne sjednice Županijske skupštine s obzirom na situaciju traži se od nas razumijevanje da se sjednica održi elektronski, putem e-maila, apelira na zajedništvo u kriznim vremenima.

Iako je proces sazivanja i način održavanja sjednice formalno-pravno krajnje upitan mi smo s obzirom na situaciju bili kooperativni. Onda se od nas na sjednici koja je održana elektronskim putem zbog zabrane okupljanja i kretanja traži da priložimo potpise 1/3 vijećnika za naše prijedloge !?

Usvajaju se jedino prijedlozi i mjere koje je dnevni red stavio Longin a kojima je isključiva svrha alibi vladajućima  a ne pomoć gospodarstvu i građanima.

Ova dva primjera jasno pokazuju o kakvim se ljudima radi, njima je jedino bitan vlastiti interes koji ostvaruju kroz sektu kojoj pripadaju nauštrb svih ostalih.

Nemamo mi s takvima što niti komunicirati a kamoli se dogovarati.

Ja osobno iz dva glavna razloga.

Vjera mi ne dopušta da imam bilo što na bilo koji način sa ljudima koji su dio zajednice koja klijentelizmom i nepotizmom razara društvo i državu, prepune lopova, kriminalaca i nasilnika .

I ne mogu bilo što zajedno raditi, pa čak ni u kriznim vremenima sa egocentričnim ljudima, labilnog morala, prepunih poroka od konzumacija droga do alkoholizma.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije, 

Marko Pupić Bakrač