Početna PROMO RENT A QUAD RAŽANAC Off-road avantura koja se ne zaboravlja!

RENT A QUAD RAŽANAC Off-road avantura koja se ne zaboravlja!

Rent a quad Ražanac svima vama željnima avanture i adrenalina nudi off-road iskustvo koje će se prepričavati još dugo nakon njegova doživljaja, KREIRAJTE SVOJE USPOMENE KOJE NE BLIJEDE!

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u moto sportu (Motocross, Enduro), stručni tim posebno je pripremio off-road staze sveukupno dugačke preko 150 km, pristupačne svima. Vodič će vas provesti kroz čari zadarskog područja. Posjetit ćete mnoga atraktivna mjesta gdje drugi još nisu imali prilike doći! Doživjet ćete najljepši pogled na Velebit, otoke, Pag, Paški most sa Vrtoloma. Ture uključuju off-road vožnju do većih mjesta zadarske regije kao i stajanje na atraktivnim mjestima – osvježite se u našem predivnom moru, a zatim se uputite u restorane koji isključivo nude hrvatske morske specijalitete.

Rent a quad Ražanac u ponudi ima šest novih Linhai L565 – 4×4 (produžena verzija sa servo volanom) od 565 kubika koji može prevoziti dvije osobe. Ovi Quadovi su iznimno udobni i lako upravljivi jer imaju servo volan te su svi quadovi u potpunosti novi, 2021. godište te je ovo prva sezona u kojoj će biti voženi! Maksimalna brzina koju postiže je 95 km/h ovisno o uvjetima vožnje. Quadovi dolaze BEZ blokade! Zabava je zagarantirana!

A tko sve može voziti quadove? Svatko tko ima položenu B kategoriju, budući da su quadovi homologirani u kategoriji T3.  Vodiči će vas educirati i  objasniti  sve o vožnji, a vi se prepustite u njihove sigurne ruke i uživajte!

Potražite ih i na društvenim mrežama:

Facebook: ATV CROATIA ADVENTURE – RENT QUAD RAŽANAC

 Instagram: Quad adventure Croatia ili nazovite 098 98 366 75 ili 099 516 28 66.

« od 13 »