Početna VIJESTI Restart koalicija, Petrina, Škoro na Narodnom trgu traže glasove Zadrana; Kalmeta: “Njih...

Restart koalicija, Petrina, Škoro na Narodnom trgu traže glasove Zadrana; Kalmeta: “Njih nije briga za interese građana Zadra”

Predizborna kampanja ide dalje unatoč koronavirusu, ali glavna tema kampanje upravo je virus i samoizolacija. Nositelj liste RESTART koalicije za 9. izbornu jedinicu, Franko Vidović u Zadru se osvrnuo na Adria Tour kazavši kako ne treba kriviti tenisače niti organizatore već neodgovornu vladu odnosno ljude koji donose propise. Dodao je da Hrvatska turistička zajednica i ministar turizma ne rade ništa po pitanju promocije hrvatskog turizma i Zadra, te se upitao gdje se skriva ministar Gari Capelli koji, kaže, priča bajke a ne poduzima nikakve konkretne korake. “Živo me zanima što radi ministarstvo turizma i HTZ, u trenutku kad neki strani operatori djeluju protiv našeg turizma, izmišljajući priče o koronavirusu i upozoravaju strane turiste da ne dolaze na našu obalu”, kaže Vidović.

Na Narodnom trgu građanima se jutros predstavio i Stipe Petrina sa svojom listom, a na istom mjestu u 16 sati s građanima će se družiti čelnik Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro.

Pokušaj kandidata s drugih lista da pridobiju glasove Zadrana, komentirao je HDZ-ov Božidar Kalmeta. “Ovih dana mnogi dolaze u Zadar i pokušavaju dobiti glas od Zadrana, a onda odu iz grada i nitko više za njih ne čuje niti ih je briga za građane Zadra”, rekao je Kalmeta te pozvao građane da daju glas onima koji žive u Zadru i zadarskoj županiji.