Početna VIJESTI S radom počela pedijatrijska ordinacija dr. Šitum Bušić

S radom počela pedijatrijska ordinacija dr. Šitum Bušić

foto: Zadarska županija

Predstavnici Zadarske županije koje je predvodio pročelnik za zdravstvo Marko Kolega posjetili su jutros pedijatrijsku ordinaciju doktorice Antonije Šitum Bušić koja je počela s radom u Zadru na adresi Ivana Mažuranića 28 A, drugi kat. Pedijatrijska ordinacija koja djeluje u sklopu Doma zdravlja upisivat će nove pacijente do maksimalnog dozvoljenog broja.

Tijekom dana pristigla je informacija da je pedijatrijska ordinacija dr. Tičić koja je trebala započeti  s radom 10. listopada, zatražila odgodu početka rada do ponedjeljka, 16. listopada 2023. godine, a Upravni odjel za zdravstvo nije imao tu informaciju. 

Ugovor je potpisan od strane HZZO-a, a samo o dr. Tičić ovisi kada će ga ona potpisati. Prema ugovoru, dr. Tičić mora upisivati sve pacijente koji koji nju odaberu kao izabranu liječnicu do popunjavanja maksimalnog broja, baš kao i svi ostali pedijatri – pojašnjavaju iz Upravnog odjela za zdravstvo te pozivaju sve roditelje koji budu imali bilo kakvih problema oko upisa ili im trebaju dodatne informacije da se jave na e-mail adresu: zdravstvo@zadarska-zupanija.hr.