Početna GLAZBA Sexymotherfuckersi imaju novi singl “Sredozemna medvjedica”

Sexymotherfuckersi imaju novi singl “Sredozemna medvjedica”

PR photo

“Dragi naši! U ovim turobnim vremenima izbacili smo novi singl koji najavljuje skori izlazak drugog albuma HOP CUP”, ponosno su priopćili dečki iz Sexymotherfuckersa.

“Sredozemna mjedvjedica” govori o jednom mladom ribaru koji na težak način zarađuje za život, ali se zapravo snalazi nekako. Što ne proda podijeli jer je dobra duša otočnog mjesta. Za njega zakon ne vrijedi i često ide u krivolov, kao što su i njegovi preci.

Autori glazbe i teksta su Ivo Petrić i Marin Mrva, za aranžman su zaslužni svi u bendu, dok produkciju potpisuje Ivan Grancarić Granco. Za pjesmu “Sredozemna medvjedica” snimljen je i video spot. Izvrsnu oldschool animaciju odradili su dečki iz studija Rudnik Film – Mario Đorđević Noyz (Whosee) i ilustrator Nemanja Abazović.

Riječ autora spota

“Veoma mi je drago da je moj Rudnik Film bio zadužen za animaciju spot-a za ovu pjesmu. Veliki je gušt bio sarađivati sa ekipom sa kojom dijelim primorski duh, tako da smo se veoma brzo i veoma dobro razumjeli o procesu izrade vizuelnog dijela. Kao bonus nam je došla tematika vezana za more, pošto crtanje i animiranje ovakvih motiva tokom zime liječi depresiju i ljeto, nekako, brže dođe. “