Početna PROMO SIRNI NAMAZI PAŠKE SIRANE – novitet u ponudi povodom 75.rođendana

SIRNI NAMAZI PAŠKE SIRANE – novitet u ponudi povodom 75.rođendana

Paška sirana ove godine slavi 75 godina postojanja što je čini najstarijom siranom na otoku Pagu. Uz to, upravo je ova sirana paškom siru prva dodijelila etiketu, poslala ga na police trgovina, osvojila nagrade na natjecanjima i od paškog sira stvorila brand poznat ne samo u Hrvatskoj, već u cijelom svijetu. 

Paški sir nije jedini proizvod Paške sirane. Proizvode još desetak vrsta sireva od ovčjeg i kravljeg mlijeka. U ponudi sirane možete pronaći i miješane sireve Dalmatinac i Pramenko, sirevi s dodatcima Mediterana Sir sa kaduljom i Paprenjak (sir sa paprikom) te Sir s tartufima. U ponudi su još i legendarni kravlji sirevi Trapist, Primorac i Pagus (sir proizveden povodom 70 – og jubileja Paške sirane).

Osim toga Paška sirana poznata je i po inovacijama. Najnovija takva, koja je od nedavno u ponudi, jest sirni namaz.

„To je nešto najnovije u paškom sirarstvu općenito. Mi smo prošle godine investirali u stroj za proizvodnju sirnih namaza i za sada smo na tržište plasirali dvije vrste. To je sirni namaz Classic napravljen od miješanog ovčjeg i kravljeg mlijeka, te Tartuf sirni namaz od tartufa“, rekla nam je Martina Pernar direktorica izvoza i marketinga Paške sirane.

Proljeće je vrijeme od skute. U ponudi je trenutno PAŠKA OVČJA SKUTA koju zovemo „kraljica proljeća“ dok je ona kravlja dostupna tijekom cijele godine.

Proivodi Paške sirane dostupni su i svim malo bolje opskrbljenim trgovačkim lancima, a uz to kupovati možete i preko web shopa na adresi https://welovecheese.club/

Za svaku kupovinu iznad 50 kuna ostvarujete besplatnu dostavu, a za onu iznad 300 kuna osvajate i prigodan poklon.