Početna PROMO SPIZA ZA PRSTE POLIZATI! Pancake house TA-VA u novu ponudu uključila i...

SPIZA ZA PRSTE POLIZATI! Pancake house TA-VA u novu ponudu uključila i lokalne proizvođače

PR photo

Pancake house TA-VA u ovu godinu ušla je ambicionzno i kreativno uz rebranding i potpuno novu ponudu. U suradnji s lokalnim proizvođačima i OPG–ovcima, kao što su „Butić pršuti“ i „Vina Fiolić“, želja im je odmaknuti se od standardne ponude klasičnih palačinka barova te gostima ponuditi nešto novo i atraktivno.

„Uz novi dizajn palačinki uveli smo i nove proizvode. Prije svega tu su pancakes plate u slatkoj i slanoj varijanti, različite terine, kao što je Blueberry acai bowl koje su trenutno apsolutni hit  u svijetu zdrave prehrane,  te još puno toga u suradnji s lokalnim proizvođačima“, rekla nam je jedna od dvije direktorice TA-VA-e Ivana Djak.

Sjajan novi vizual i rebranding radila je marketinška agencija Pen & Gram.

« 1 od 11 »

 „Cilj nam je bio izbaciti standardne trokutaste palačinke pretrpane Nutelom i sl. te krenuti u neku moderniju priču uz zdrave opcije. Trenutne reakcije na novu ponudu su fenomenalne“, rekao nam je direktor marketinške agencije Pen & Gram Ante Marasović, koja je ujedno radila i novi vizual branda koji možete pogledati na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

Međutim novoj priči tu nije kraj. Kada epidemiološke mjere dozvole prostorije TA-VA-e postat će jedan mirni kutak za sve zaljubljene parove, idealan za druženje poslije posla sa svojim kolegama, poslovnim partnerima, prijateljima…

TA-VA-u možete naći na starom mjestu u City Galleriji za sada samo uz dostavu ili osobno preuzimanje. Telefon je 023/250 974. Radno vrijeme je od 9 do 23h.

U slast!!!!