Početna ZABAVA “ŠTO BI TI” Novi singl zadarskog dvojca Doky Dukić i Babyjodanijevoda

“ŠTO BI TI” Novi singl zadarskog dvojca Doky Dukić i Babyjodanijevoda

Sve je počelo iz dokolice, Dorijan Dukić (Doky) je imao par akorada u rukavu i melodija koje su mu se motale po glavi. Odlučili su si zadati rok od četiri sata, zasukali rukave, uključili timer i prionuli na posao. Na njihovo iznenađenje dodatne ideje su navirale i ubrzo su imali devedeset posto onoga što će predstaviti… ostalo je još malo detalja kojima su začinili stvar. Sam Doky kaže da je zadnjih pola sata bilo najstresnije, jer je vrijeme neumorno curilo. “Kada sam na kraju pogledao na timer, ostalo je još par minuta, ali taman sam bio sto posto siguran da je to to i stisnuo zadnji klik!” – dodao je Doky.

Toni Božulić (Babyjodanijevoda) je bio zadužen za pisanje teksta i za pjevanje. Sat i pol vremena prije kraja su počeli sa snimanjem vokala. “Najčešće bi ostavili drugi ili treći take, ali potrudili smo se napraviti što više toga iz prve!” – dodao je Toni.

Doky je po struci medijski tehničar te se bavi snimanjem i produkcijom raznih event aftermoviea te glazbenih spotova i ostalih promotivnih video uradaka. Babyjodanijevoda je student te je samouki glazbenik i pjevač. Glazbom se počeo baviti 2022.

Priča spota smještena je na više lokacija u Pagu, a spot je režirao mladi perspektivni redatelj Robert Folnegović. Pjesmu i spot možete poslušati već danas na svim streaming platformama.

Što se tiče budućih projekata, dečki poručuju “Već radimo na dvije nove stvari, a o čemu se radi, saznat ćete uskoro!”