Početna PROMO “SUVENIR ARBOR” Na HORECA sajmu na Višnjiku predstavili svoju sadržajnu ponudu

“SUVENIR ARBOR” Na HORECA sajmu na Višnjiku predstavili svoju sadržajnu ponudu

Ustanova Suvenir Arbor osnovana je 1974. godine, u proljeće 2024. godine proslavit će 50. rođendan. U vlasništvu je Bjelovarsko-bilogorske županije. Misija ove Ustanove je rehabilitacija i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Primarna djelatnost Ustanove je proizvodnja drvenog namještaja. Trenutno je 64 zaposlenika od kojih 62% čine osobe s invaliditetom.

Uz namještaj također se, kako kaže predsjednik Ustanove, Zoran Polenus, bave proizvodnjom prozivoda od platna i tekstila, te mogu ponuditi razne proizvode od šatora za djecu do majica, eko vrećica i mnogih drugih. U ponudi su i veliki izbor dječjeg namještaja, te raznih igračaka od drva.

“U zadnjih par godina profilirali smo se u izradi dječje opreme za koju posjedujemo i sve potrebne certifikate. Godinama proizvodimo namještaj od punog drva koji plasiramo u inozemstvo. Najviše izvozimo u Englesku, Francusku, Nizozemsku, te ponešto u Sloveniju i u pojedine velike firme u Hrvatskoj. Na ogromnom tržištu namještaja uspjeli smo pronaći svoje mjesto, a pokušavamo ga zadržati kvalitetom i socijalnom notom koju naši klijenti sve više prepoznaju i zahvalni smo im na tome”, istaknuo je Polenus.

Što se tiče samog HoReCa sajma na kojem sudjeluju u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku ovih dana, kaže kako su na njihovom izložbenom štandu, nalazi cijeli tim stručnjaka koji su svima zainteresiranima spremni izići u susret i objasniti sve što ih zanima.