Početna LIFESTYLE The Botanist organizira zanimljivu radionicu o veganskoj kuhinji, prijavite se!

The Botanist organizira zanimljivu radionicu o veganskoj kuhinji, prijavite se!

Poznati zadarski restoran veganske hrane The Botanist i zajednica “Zadar Living” organiziraju zanimljivu radionicu za sve koji žele učiti o veganskoj prehrani. Radionica će se održati 3. studenog. Njihovu Facebook objavu prenosimo u cijelosti:

“Mnogo nas ljudi pita što je to zapravo veganska kuhinja. Kako pripremiti obrok bez mesa?

E pa kod nas dolazi jedna i jedina Burbon i borovnice koja će nam pokazati kako spremati jednostavna, nutritivno kompletna jela i kako udahnuti svježinu i vrhunske okuse tofuu.

Spremamo vam interaktivnu radionicu u kojoj ćete kuhati i spremati jednostavna jela koje bez problema možete uvrstiti u svoj godišnji plan kuhanja kod kuće.

Cijena radionice je 45€, a u cijenu su ukljuceni hrana i pice.
Ulaznice se mogu kupiti na linku:

https://www.entrio.hr/en/event/everyday-simple-plant-based-meals-15796

Na ovoj radionici ćete naučiti kako (i zašto) uvrstiti više biljne hrane u vaše svakodnevno kuhanje i kako napraviti tofu ukusnim svaki put. Pokazat ćemo vam kako eksperimentirati u vlastitoj kuhinji i kako napraviti jednostavne i brze balansirane obroke.

Na ovoj radionici ćemo spremati veganske namaze s sezonskim povrćem, klasični humus, sezonski buddha bowl s dimljenim tofuom, pohani tofu s pestom od graška i brdo ukusnih salata. Razgovarat ćemo o tehnikama u kuhanju, važnosti začina i generalno o važnosti raznolike plant based prehrane u svakodnevnom životu.

Svi recepti koje ćemo raditi će biti jednostavni za pratiti, i nakon što završimo s vama moći ćete impresionirati i najzahtjevniju publiku.