Početna PROMO Tommy zlatni sponzor Sportskih igara mladih

Tommy zlatni sponzor Sportskih igara mladih

Tommy, maloprodajni tržišni lider jadranske Hrvatske i jedan od najvećih nacionalnih trgovačkih lanaca, kao „Zlatni sponzor“ podupire Sportske igre mladih.

Tvrtka Tommy jedan je od najvećih promicatelja sporta u Hrvatskoj. Pored niza sportskih klubova, organizacija i pojedinaca koje aktivno podupiremo, suradnja sa Sportskih igrama mladih je posebno značajna s gledišta društveno odgovornog poslovanja jer se na taj način promovira sportski i natjecateljski duh, tolerancija, solidarnost i načela „fair-playa“ kod mladeži, koju se na ovaj način potiče na sportske aktivnosti i zdraviji način života a što je od posebnog značaja za razvoj mladih ljudi.

Aktivno sudjelovanje u projektu kakav su Sportske igre mladih, za tvrtku Tommy ima višestruko značenje, jer pored utjecaja na razvoj sporta i sportskih aktivnosti, podupiremo razvoj novog sustava vrijednosti i šaljemo poruku da su mladi i njihovo pozitivno životno usmjerenje jedno od ključnih čimbenika za razvoj cjelokupnog društva.

Sportske igre mladih su velika amaterska sportska manifestacija s tradicijom dugom 26 godina, a suradnja s Tommy-jem datira od prošle, 2021. godine, s obostranom namjerom nastavka i u narednim godinama.

Sportske igre mladih svečano su otvorene 29. travnja u Rijeci.