Početna ZABAVA TRI DANA VRHUNSKIH DELICIJA I ZABAVE Danas počinju tradicionalni Bibinjski gušti!

TRI DANA VRHUNSKIH DELICIJA I ZABAVE Danas počinju tradicionalni Bibinjski gušti!

Vrijeme je za još jedne tradicionalne Bibinjske gušte! Mnogima omiljena trodnevna gastronomska manifestacija održati će se uz pomoć Hrvatske turističke zajednice i Turistične zajednice Zadarske županije. 

Započet će u ponedjeljak 08.08. na Obali Alfreda Lisice, koja će se pretvoriti u mirisnu i ukusnu pozornicu prepunu domaćih proizvoda lokalnih i regionalnih zadarskih te gostujućih izlagača. Posjetitelji će u sljedeća tri dana moći kušati ukusne domaće suhomesnate proizvode, med i medne delicije, maslinova ulja, ribu i riblje specijalitete, a uz sve to moći će razgledati bogatu ponudu proizvođača eteričnih ulja te proizvoda od bilja. Na Bibinjskim guštima ove godine će se također predstaviti proizvođači autohtonih suvernira, proizvoda od keramike te drvenih igračaka.

Bogat program bit će upotpunjen i glazbenim dijelom, pa će u Bibinjama tako u naredna tri dana nastupiti sljedeći domaći izvođači popularne i zabavne glazbe:

  • Ponedjeljak 08.08., koncert grupe Silente
  • Utorak 09.08., koncert Ivica Sikirić Ićo
  • Srijeda 10.08., koncert Kuzma & Shaka Zulu

Posjetitelje očekuje vrhunske delicije i autohtoni proizvodi dalmatinskog kraja te tri dana vrhunske zabave.

Turistička zajednica općine Bibinje ovim Vas putem poziva na još jedne Bibinjske gušte! 

Petak, 12.08., 21:00, koncert klape Munita

Uvod u još jedan ljetni vikend u Bibinjama obilježit će koncert zadarske klape Munita! Klapa koja djeluje od 2013. istaknula se specifičnim tradicijskim a capella napjevima zadarskog kraja, a u svom relativno kratkom djelovanju ostvarila je i brojne značajne uspjehe. Svoje najveće hitove izvest će u Bibinjama, stoga Vas pozivamo da s nama uživate u večeri tradicionalne dalmatinske klapske pjesme!

Subota 13.08., 21:00, 41. susret klapa “Raspivano Bibinje”

Turistička zajednica općine Bibinje poziva Vas na 41. susret klapa “Raspivano Bibinje”. Najstarija i najpoznatija klapska manifestacija u Zadarskoj županiji, u Bibinjama će okupiti brojne muške  ženske vokalne skuoune koje će se natjecati za najjači aplauz vjerne publike. Još jednom će Bibinjama odjeknuti zvukovi a capella izvornih dalmatinskih klapskih napjeva u intimnoj, ali veličanstvenoj atmosferi na Trgu Sri sela. Očekuje se brojna publika, odlična zabava koja potraje kasnu u noć, stoga nikako nemojte propustiti ovaj veliki kulturni i turistički događaj koji svake godine obilježi turističku sezonu u Bibinjama!

Sve ostale događaje ovog ljeta možete pogledati na kalendaru Ljetnog programa 2022.