Početna SPORT Udruga “Grad košarke” organizira zajedničko druženje i gledanje utakmice Cedevita Olimpija –...

Udruga “Grad košarke” organizira zajedničko druženje i gledanje utakmice Cedevita Olimpija – KK Zadar

Udruga “Grad košarke” organizira zajedničko gledanje sutrašnje košarkaške utakmice Zadra i Cedevite:

Ove nedjelje, 5. prosinca u 12 sati,  Udruga „Grad košarke“ najavila je košarkaško-navijačku poslasticu u sklopu koje će atmosferu s tribina preseliti u prostore Hype bara!

Budući da su istaknute stavke programa Udruge promocija košarke kao sporta te oživljavanje navijačke kulture, odlučili smo se organizirati zajedničko gledanje utakmice tijekom kojega ćemo glasno i složno bodriti naš Zadar koji u Ljubljani gostuje kod Cedevita Olimpije u sklopu 10. kola AdmiralBet ABA lige.

Nakon košarkaškog kviza održanog u Privlaci, ovo je druga akcija u nizu kojom će „Grad košarke“ okupiti navijače voljenoga kluba s ciljem ujedinjenja jer zajedništvo je najjače oružje u borbi za bolji, transparentniji i kompetentniji Košarkaški klub Zadar!

Tijekom samog događaja svi posjetitelji imat će priliku popričati s osnivačima i aktualnim članovima Udruge, raspitati se o planovima i ciljevima te doznati na koje sve načine mogu pomoći u ostvarivanju istih. Za sve one koji se žele učlaniti, a to do sad nisu bili u mogućnosti napraviti, Udruga je organizirala i pult za učlanjivanje gdje možete odabrati jedan od paketa članstva i ispuniti pristupnicu.