Početna VIJESTI “UNOSAN BIZNIS” Uzimao predujmove za radove koje nije niti započeo

“UNOSAN BIZNIS” Uzimao predujmove za radove koje nije niti započeo

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je za izvođenje građevinskih radova primio novac od dvoje vlasnika objekata na području otoka Ugljana, a dogovorene radove nije izvršio.

Tako ga se sumnjiči da je u ožujku ove godine s 35-godišnjim vlasnikom kuće dogovorio građevinske i keramičarske radove, za što je primio novčani predujam od 4 tisuće eura. Dogovorene radove do sada nije započeo niti je vratio primljeni novac.

Isto tako ga se sumnjiči da je tijekom svibnja ove godine s 29-godišnjom vlasnicom objekta dogovorio izvođenje građevinskih radova u određenom vremenskom roku, na ime čega mu je oštećena u nekoliko navrata isplatila novčani predujam.

Dio radova je obavio, dok za preostali, neobavljeni dio nije vratio uplaćeni iznos, čime je vlasnicu oštetio za oko 10 tisuća eura.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 41-godišnjaka se podnosi kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u Zadru.