Početna ZABAVA Uoči Dana žena Natali Dizdar predstavlja novu pjesmu ,,Ocean”!

Uoči Dana žena Natali Dizdar predstavlja novu pjesmu ,,Ocean”!

 Nakon hita “Zadnji dan ljeta” Natali Dizdar sprema se za još jedno osvajanje publike i radijskog etera novom pjesmom Ocean. I ovaj put kao suradnike je izabrala provjerenu ekipu iz benda Porto morto, Roka Crnića i Hrvoja Klemenčića koji potpisuju ovu himnu slobode.

 “Pjesma je nastala iz dobre vibre, a meni je posebna jer je dio projekta u kojem jako uživam”- otkrila nam je Natali.

  Uz prepoznatljive zvižduke, pjesmu obilježava priča o slobodi i ženskoj emancipaciji. Pjesma izlazi uoči Dana žena jer simbolički, kako navodi Natali, prenosi poruku osnaživanja, slobode, neopterećenosti.

“Moja ljubav je slobodna, poruka je koja se ponavlja u pjesmi i koja zapravo prelazi granice onoga što je bilo, što je i što će se eventualno dogoditi. Kada volimo onda smo slobodni, bez obzira u kakvoj ljubavnoj priči se nalazimo, pa i onda kad to možda zaboravimo. U toj slobodi leži naša snaga i ujedno ranjivost, a mislim da je upravo to poruka koju prenosi ova pjesma. Ona je zapravo univerzalna, ali nosi jednu nježnu žensku empancipiranu energiju.” – objašnjava Natali.

 Ispred Natali je puno posla jer dovršava dva EP-a koji će izaći  na jesen.

“Nakon prošlogodišnjeg izlaska EP-a projekta BETI, u studiju sam završila još jedan koji će se naći na A strani vinila. B stranu sačinjavat će pjesme koje završavam s dečkima iz Porto morta. A i koncerti su lagano već krenuli, imali smo romantični susret s Dubrovnikom u kazalištu Marina Držića za Valentinovo, a sljedeći su na redu Knin, Zagreb, Petrinja, Čakovec, Rijeka, Osijek. Ali o tome više uskoro.”

Copyright © 2023 Aquarius Records.

Link:  https://youtu.be/N54Oxa_1ncQ