Početna ZABAVA VEČERAS U KINO ZONI Nicolas Cage u autoironičnoj komediji na ljetnoj pozornici...

VEČERAS U KINO ZONI Nicolas Cage u autoironičnoj komediji na ljetnoj pozornici Kino Zone

Nakon vikenda uz magični ljubavni triler “Dvostruka prijevara” ove srijede stiže nam dugo očekivana urnebesna, praktički domaća (snimana u Hrvatskoj), autoironična komedija “The Unbearable Weight of Massive Talent”, koja garantira večer punu smijeha, ali i akcije!

Neispunjen i suočen s financijskom propašću, glumac Nick Cage prihvaća ponudu od milijun dolara da prisustvuje rođendanskoj zabavi bogate obožavateljice. Stvari poprimaju sasvim neočekivani obrat kada CIA-in operativac regrutira Cagea za neobičnu misiju. Preuzimajući životnu ulogu, ubrzo se nađe u kanaliziranju svojih najpoznatijih i najomiljenijih likova kako bi spasio sebe i svoje voljene.

Ova urnebesna premisa uspješno je prebačena u film s kojim obožavani Nick Cage nakon hrpe kvalitetom upitnih naslova nastavlja mini niz kritički i filmofilski prihvaćenih uradaka koje mnogi svrstavaju među najboljima mu u karijeri. Među njima se dakako našla i autoironična akcijska komedija ”The Unbearable Weight of Massive Talent” kroz koju nam Cage spremno pokazuje kako zna primiti šalu na vlastiti račun, ali i otvoreno prokomentirati sve svoje krive poteze u turbulentnoj karijeri.

Društvo u ovoj duhovitoj avanturi čine mu uvijek raspoloženi Pedro Pascal, Tiffany Haddish, Sharon Horgan, Paco León i Neil Patrick Harris, dok je za režiju i scenarij Tom Gormican, a za izvanredni vizualni dojam pobrinuo se HAVC, grad Dubrovnik i okolni otoci gdje je film sniman!

Zajedno se smijemo u srijedu, 21. rujna od 20 h na ljetnoj pozornici Kino Zone!

*Ulaznice po cijeni od 25 kn mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja (Poljana Branka Stojakovića – između Kazališta lutaka i Sv. Dominika) od 19:00 h.

*Ulaznice se mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

*U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija se odgađa.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Kazalištem lutaka Zadar.