Početna VIJESTI PREDSTAVLJEN NOVI DESTINACIJSKI VIDEO O ZADRU Igor Goić snimio video koji...

[VIDEO] PREDSTAVLJEN NOVI DESTINACIJSKI VIDEO O ZADRU Igor Goić snimio video koji promovira Zadar na jedan drugačiji i unikatniji način!

Nakon sedam mjeseci rada  danas je u  Providurovoj palači, Turistička zajednica Grada Zadra predstavila  novi destinacijski video „Meet. Feel. Explore. Zadar“, autora Igora Goića. Upoznaj. Osjeti. Istraži. moto je pod kojim se nastavlja promovirati Zadar kao grad koji treba posjetiti i doživjeti, a u središtu ovog filma je emocija koju grad pruža onima koji dođu u njega. Direktor TZ-a Mario Paleka oduševljen je ostvarenjem kojim se na najbolji mogući način

„Naravno da smo mi u TZ-u promišljali o ovom filmu i puno ranije, jer već neko vrijeme postoji film koji je također radio Igor i TZ je bila jako zadovoljno sa suradnjom. Upravo iz toga je izašla i ova suradnja. Promišljali smo jako dugo, Igor je bio jako dobar sugovornik, a njegove reference su neupitne.  Nas zaista veseli činjenica da mi u našem gradu imamo ponuditi nešto, da imamo ljude koji znaju napraviti tako dobar proizvod i ja mislim da je naša dužnost i privilegija da uopće možemo surađivati s ovako jednim umjetnikom“, istaknuo je Paleka.

Priča prati Jacka kojeg glumi Dejan Marcikić koji svojoj partnerici Jill, koju glumi Nevena Dujmović Prižmić, opisuje najljepši san koji je usnio. Igor Gojić umjetnik je koji stoji iza ovog ostvarenja. Kaže kako su ovim filmom htjeli  napraviti iskorak u odnosu na ostale promo filmove turističkog karaktera:

To se uvijek svodi na nekakve vinjete na prikazivanje nečega svega lijepoga, što je i normalno za takav video jer u cijelom svijetu tako izgledaju ta videa. No, mi smo htjeli napraviti iskorak i napraviti nešto što će biti zanimljivije ljudima i što će ljude privući odmah “na prvu”. Prvi plan je bio da sve to skupa bude kraće, ali na kraju je završilo na 10 minuta jer nemamo što izbaciti. Od početka do kraja film je dobar, dovoljno dobar da ga gledatelj želi do kraja pogledati“, ispričao je Goić.  

Nakon predstavljanja u Providurovoj palači, film je „zaplovio“ društvenim mrežama i različitim komunikacijskim kanalima. Prve marketinške kampanje već su dogovorene na području Austrije i Slovenije, u Hrvatskoj preko 24sata i Tportala, Nakon toga slijedi daljnja promocija, kao i snimanje novog videa, u kojemu će pokretač radnje nakon Jacka biti njegova partnerica Jill, odnosno Nevena Dujmović.

Pogledajte video: