Početna GLAZBA ZADAR SNOVA Prijavite se za radionicu „Improvizirani glas, glazba, tekst“

ZADAR SNOVA Prijavite se za radionicu „Improvizirani glas, glazba, tekst“

U sklopu festivala Zadar snova 2021 Arktik – Institut za budućnost u Centru kreativnih industrija održava jednu zanimljivu radionicu pod nazivom „Improvizirani glas, glazba, tekst“.

U trajanju od tri dana, od 25. do 27. srpnja pod vodstvom zadarske i međunarodne umjetnice Vesne Mačković održava se radionica za građane i profesionalce koja istražuje i podučava o mogućnostima umjetničkih formi kroz igru glasom i eksperimentiranje zvukom, uz i bez tekstovnog predloška.

A capella ili uz zvučne i glazbene semplove, radionica glazbenog kazališta ne traži iskustvo već otkriva znatiželjnima mogućnosti kreiranja originalnog glazbenog umjetničkog djela. Zainteresirani za sinkronizaciju, glumci i glazbenici, samouki umjetnici – iskoristite priliku. Ukoliko želite moguć je i individualni termin. Nakon tri dana rada i druženja rezultat će biti predstavljen publici u Centru za kreativne industrije, gdje će se radionica i održavati.

Radionica je slobodna, bez naplate, termin održavanja sva tri dana je 19-20h. a prijaviti se i dobiti više informacija možete na info@arktik.eu