Početna ZABAVA Zadar street food festival od 24. rujna do 3. listopada donosi inovativnu...

Zadar street food festival od 24. rujna do 3. listopada donosi inovativnu street food ponudu i nastup na DJ-eva

Drugi po redu Zadar street food festival održat će se od  24.09. do 03.10. na Puntamici.

Nakon super uspješnog prvog Zadar Street Food Festivala i toliko pozitivnih vibracija, koje su iznenadile i organizatore, nije bilo šanse da se sve to ne ponovi.  Godinu dana kasnije, poslije još jednog lockdowna, ispratit ćemo ljeto i dočekati jesen na Puntamici uz novo izdanje Zadar street food festivala.  

Od početka je festival bio zamišljen kao događanje koje će Zadranima, ali i svim gostima u našoj županiji, pružiti nova gastronomska iskustva i biti sadržaj u ovom razdoblju kada se puno toga ne događa.

Druženje će se nastaviti u istom društvu, ali sa još boljom i inovativnijom street food ponudom. Pripremat će je već od prošle godine poznati: Hedonist, OX meet & eat, Maguro restoran & sushi bara, Delimaris Fish & chips, Salsa Rossa, Burgers & more, a pojačali smo se sa PICNIC mingle &  fun i La Riseria koja će pripremati poznate talijanske specijalitete.

Nakon dobre hrane žeđ ćemo gasiti uz Staropramen pivo, Coca colu, vrhunska lokalna vina koja će prezentirati Zadar wine festival i koktele i druga pića iz Bamboo bara. 

Zabavljat će vas najpopularniji zadarski DJ-evi.

* Festival će biti otvoren radnim danom od 16 do 24, a subotu i nedjelju od 11 do 24. Održavat će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Ulaz je besplatan!