Početna SPORT Zadranka Vanja Tokić odlazi u Italiju na Europsko prvenstvo; natjecat će se...

Zadranka Vanja Tokić odlazi u Italiju na Europsko prvenstvo; natjecat će se u kategoriji PRO MODELA

Foto: Ž.Čotrić

Nakon Svjetskog prvenstva održanog početkom lipnja u Kopru, naša Zadranka Vanja Tokić odlazi na Europsko prvenstvo koje će se ove godine održati 25.lipnja u Salernu u Italiji. Vanja će se natjecati u kategoriji PRO MODELA.

“Nakon kratkog predaha iza svjetskog prvenstva donijeli smo odluku da ću izaći i na ovo natjecanje. S obzirom da je forma već bila odrađena i previše je truda i rada uloženo da se ne ode na još jedno ovako važno natjecanje. Vremenski razmak između ova dva natjecanja je mali i trebalo je samo još održati formu. Naravno da se nadam još jednoj PRO medalji”, rekla je Vanja Tokić pred odlazak u Italiju dodajući kako se odmah nakon svjetskog prvenstva vratila u režim treninga i prehrane i ds nije bilo većeg opuštanja. 

“Jednostavno to je sad moj način života i on mi odgovara. Idemo ovo odraditi i vratiti se s medaljom oko vrata.”, kaže Vanja.

Foto: Ž.Čotrić

Podsjetimo, naša super žena ili kako su je prozvali fitnes kraljica,  prošlogodišnja je europska PRO prvakinja, te višestruka PRO šampionka.