Početna SPORT ZDC KUP ARBANASI 2021. Triler utakmica Nite i Poljica

ZDC KUP ARBANASI 2021. Triler utakmica Nite i Poljica

Četvrtfinale seniori:

MNK Smiljevac – MNK Raštane Kanela  8:2

U utakmici koja je obilovala liijepim potezima i još ljepšim pogotcima, umorni Raštančani zaustavljeni zaustavljeni su na Smiljevcu. Goropadni smiljevčani obiluju jakim imenima poput Šamije i Josipa Čačića, uvalili su im osam komada te se prometnuli u favorita turnira.

CB Nita – MNK Poljica   3:3 ( pen. 3:2)

Triller – Drama tako možemo opisati utakmicu između branitelja naslova Nite i Poljica.  Poljica je kao prošle godine protiv Varoši imala prednost od tri gola, i opet su kao i lani uspjeli sve prosuti i na šesterce se oprostiti od turnira.

A Nita na radost svojih vjernih navijača i Gazde Lekaja prolazi u treće polufinale za redom.

MNK Varoš –  MNK Višnjik 2:2 ( 3:2 pen )

Višnjik je u izvrsnoj utakmici umalo iznenadio Varošane, naime dva put su vodili, al isto tako dva put su brzo primali pogotke. Iako nije bile prve violine kluba Danijela Tomana, prikazali su izvrsnu igru protiv favorizirane Varoši, pojačane mladim reprezentativcem Josipom Jurlinom. Ipak u ruletu šesteraca Župan, Klarin i Luka Jurlina bili su precizniji za polufinale.

MNK Tin – MNK Kontra 2:1

Tin je ušao u  polufinale teže od očekivanog, uvijek nezgodna Kontra držala je utakmicu neizvjesnom do zadnjeg sučevog zvižduka. Ipak iskustvo i smirenost pjesnika je bila prevaga vrijedna pobjede i polufinala.

Polufinale raspored I satnica odigravanja juniori i seniori:

Utorak, 20.07.2021

19:00 I Jazine 2 – MNK Tehnička ( juniori )

20:00 I  MNK Varoš ZDC – MNK Smiljevac ( seniori )

21:00 I MNK Tin – CB Nita. ( seniori )

22:00 I CB Dišpet Gauni Biograd ( juniori )