Početna VIJESTI Žuvela izvijestio o izbacivanju Klarića iz kluba vijećnika u Županijskoj skupštini

Žuvela izvijestio o izbacivanju Klarića iz kluba vijećnika u Županijskoj skupštini

FOTO: noviradio.hr

Nenad Klarić nije više u klubu vijećnika s liste grupe birača dr.Ivica Žuvela. O tome je javnost izvijestio upravo Žuvela, a kao razlog izbacivanju Klarića navodi njegov prelazak iz Domovinskog pokreta u HSP AS. Priopćenje Ivice Žuvele prenosimo u cjelosti:

Klub vijećnika izabranih s liste grupe birača dr. Ivica Žuvela ovim putem želi obavijestiti javnost da gospodin Nenad Klarić više nije član našeg Kluba u Županijskoj skupštini Zadarske županije. Poznato je da su se vijećnici Domovinskog pokreta pridružili našem Klubu s namjerom da im se omogući bolji i lakši rad u Skupštini. 

S obzirom da je g. Klarić u finalnom stadiju dogovora o prelasku u HSP-AS, a kako je to suprotno načelima našega djelovanja u Skupštini Zadarske županije donesena je odluka da vijećnik Nenad Klarić više ne može biti dio Kluba izabranih s liste grupe birača dr. Ivica Žuvela.

Kao nezavisni vijećnici smatramo da se svaki akter na političkoj sceni determinira svojim političkim djelovanjem, te je sukladno tome odgovornost prema biračima na njemu samom.