Početna SPORT Dobri nastupi predstavnika KSV Zadar na natjecanju Sveti Krševan

Dobri nastupi predstavnika KSV Zadar na natjecanju Sveti Krševan

Foto: KSV Zadar

Klub skokova u vodu Zadar je povodom obilježavanja dana grada Zadra organizirao međunarodno natjecanje u skokovima u vodu Sveti Krševan. Natjecanje je organizirano za kadete i juniore, a na njemu je nastupilo 70 sportaša iz Italije, Mađarske, Ukrajine i Hrvatske.

KSV Zadar predstavljali su: Bruna Huljev, Dolores Benković, Anika Miočić, Petra Boltužić, Luka Živaljić, Marko Huljev, Marko Profaca, Mikula Miočić, Patrik Samardžija i Zvonimir Botunac. Osvojili su 9 medalja od čega 2 zlata, 6 srebra i 1 broncu.

 U kategoriji starijih juniorki Bruna Huljev je osvojila drugo mjesto sa daske 1m i 3m. Sa daske 1m ostvarila je osobni rekord u osvojenim bodovima te potvrdila dobru formu pred odlazak na svjetsko juniorsko prvenstvo.

U kategoriji mlađih juniorki Dolores Benković je osvojila drugo mjesto sa daske 1m i treće mjesto sa daske 3m.

U kategoriji kadetkinja Anika Miočić je osvojila četvrto mjesto sa daske 3m i peto mjesto sa daske 1m. Petra Boltužić je u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila četvrto mjesto sa daske 1m i peto mjesto sa daske 3m.

U kategoriji mlađih juniora Marko Huljev je osvojio prvo mjesto sa daske 3m i drugo mjesto sa daske 1m. U obje discipline ostvario je bodovnu normu saveza čime je potvrdio dobru formu pred odlazak na svjetsko juniorsko prvenstvo. Mikula Miočić je osvojio četvrto mjesto sa daske 1m i šesto mjesto sa daske 3m. Marko Profaca je osvojio deveto mjesto sa daske 3m i 1m.

U kategoriji juniora Luka Živaljić je osvojio prvo mjesto sa daske 1m i drugo mjesto sa daske 3m.