Početna ZABAVA EPILOG SHOWA NOVI GLAS NOVOG RADIJA Pobjednica Mary Radić predstavila svoju pjesmu...

EPILOG SHOWA NOVI GLAS NOVOG RADIJA Pobjednica Mary Radić predstavila svoju pjesmu i videospot „Ljubav tu ne stanuje“

Pobjednica showa Novi glas Novog radija Mary Radić predstavila je pjesmu i videospot „Ljubav tu ne stanuje“! To je epilog cijelog showa gdje je kao pobjednica osvojila vrijednu nagradu – pjesmu i videospot.

Nakon jučerašnje premijere videospota na CMC televiziji, pjesma je od danas zaživjela i u eterima radijskih postaja.

Podsjećamo, Mary je izašla kao pobjednica iz showa Novi glas Novog radija u kojem se natjecalo desetak mladih glazbenih nada. Konkurencija je bila žestoka, no mlada je pjevačica svojim vokalnim sposobnostima „pomela“ konkurenciju.

Kao nagradu Mary je osvojila snimanje i potpunu audio/video produkciju pjesme koju potpisuje Franjo Judnič, a objavljuje zadarska izdavačka kuća NG Records.

Ljubav tu ne stanuje“ je više od puke pjesme, to je emocionalno putovanje kroz izgubljene ljubavi i traženje nade u sjećanjima. Ponekad tragamo za ljubavlju tamo gdje ona više ne živi, u sjećanjima“, istaknuo je autor.

Videospot je sniman na lokalitetu prekrasne srednjovjekovne utvrde Kličevica, pored Benkovca. Za videospot zaslužan je Marino Brkljača.

NG Records želi posebno zahvaliti Novom radiju Zadar na neizmjernoj podršci koja je omogućila ostvarenje ovog projekta. Također, velika hvala Emiliji Kokić i Juri Brkljači koji su prepoznali i održali talent mlade Mary. Zahvalnost također ide Tiramol.hr na odjeći, Friz factory na frizuri i Katarini Lukin (kate4makeup) na make up-u.

„Ljubav tu ne stanuje“ označava početak nove glazbene ere, a NG Records je ponosan što može biti dio tog putovanja.