Početna VIJESTI Humanitarna udruga Antonio Jurjević donirala 50 tisuća kuna Općoj bolnici Zadar

Humanitarna udruga Antonio Jurjević donirala 50 tisuća kuna Općoj bolnici Zadar

Humanitarna udruga Antonio Jurjević odlučila se priključiti brojnim donacijama koje stižu u Opću bolnicu Zadar kao pomoć u opremanju COVID odjela koji predstavlja veliko opterećenja na bolnički proračun te nabavci zaštitne opreme. Tako je udruga dio novaca prikupljenih na 3. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević, točnije 50 tisuća kuna uplatila na račun Opće bolnice Zadar. 

– Iako je naša udruga usmjerena ka humanitarnom radu za pomoć djeci, trenutna situacija potaknula nas je da mislimo i na druge građane, jer je ovoj situaciji svaki život jednako važan. Humanitarna udruga “Antonio Jurjević” odlučila je donirati 50 tisuća kuna Općoj bolnici Zadar za pomoć u borbi protiv širenja koronavirusa I opremanja COVID odjela . Na taj smo se način pridružili mnogobrojnim donacijama usmjerenim prema OB ZADAR u ovim teškim vremenima za sve nas. Ova donacija je još jedan vaš i naš zajednički pothvat, stoga vam želimo i ovom prilikom zahvaliti što podržavate ovu priču koju uspješno gradimo sa svakom novom donacijom najpotrebitijima, obavijestili su na Facebook stranici članovi Humanitarne udruge Antonio Jurjević.

Ovo nije prvi puta da Humanitarna udruga Antonio Jurjević donira Opću bolnicu Zadar. Naime, jedna od njihovih prvih donacija ikada bila je upućena Odjelu za pedijatriju kada su donirali veliki dječji krevet vrijedan 16 tisuća kuna. Pri kraju 2019. godine su, isto tako za potrebe Odjela pedijatrije donirali prijenosni aspirator LSU vrijedan 11.875,00 kuna te prigodnim darovima razveselili svu djecu koja su bila smještena na pedijatriji. Donacija Općoj bolnici Zadar samo je jedna od brojnih koje su napravili od posljednjeg organiziranog malonogometnog turnira.

Svoju Facebook objavu završili su rečenicom ‘S nadom u bolje sutra’, te sa svojim neizostavnim motom koji ih prati od samih početaka ‘pamtim samo sretne dane’, kojima su u ovoj situaciji pridodali i hešteg ostani doma.