Početna ZABAVA Jure Brkljača o svom albumu prvijencu: „Posebno sam ponosan na pjesmu Kampo...

Jure Brkljača o svom albumu prvijencu: „Posebno sam ponosan na pjesmu Kampo Kaštelo“

Foto; noviradio.hr

Jure Brkljača stigao nam je u goste ponosno predstaviti svoj album prvijenac „Ostani tajna moga života“.

Ovaj talentirani mladi pjevač na svom prvom dugoočekivanom albumu uz već poznate hitove kao što su „Ne postojim kad nisi tu“, „Znao sam“, „Lipa“ te duet s Tonijem Cetinskim „Ovo je istina“, publici se predstavlja i s novim singlovima koje potpisuje naš poznati autor Miroslav Rus, ali i s pjesmama koje sam potpisuje.

Od showa The Voice, sudjelovanja u glazbenoj emisiji A strana na HRT do suradnje s kućom HIT Records i Miroslavom Rusom Jurin trud se isplatio, a ni sam ne krije zadovoljstvo i kaže kako je ostvario svoj dječački san.

„Posebno sam ponosan na pjesmu Kampo Kaštelo koja je svojevrsni hommage kvartu u kojem sam odrastao“, kaže nam Jure koji se zahvalio cijelom svojem timu – Mihaelu Blumu, Zvonimiru Domazetu, Josipu Cvitanoviću, Fedoru Boiću –  koji su radili na pjesmama te Miroslavu Rusu, koji potpisuje većinu pjesama, Juri Staniću te Toniju Cetinskom koji mu daje podršku i usmjeruje ga od samog  početka.  

Jure nam je ovom prilikom i donio dva primjerka svojeg prvog albuma koje je podijelio našim najbržim slušateljima. Hvala Jure i sretno!