Početna ZABAVA Nagradom Zlatni Studio za najbolje novo lice na sceni, Jure Brkljača potvrdio...

Nagradom Zlatni Studio za najbolje novo lice na sceni, Jure Brkljača potvrdio glazbeni status!

Foto: Hit Records

Jure Brkljača dobitnik je najveće medijske nagrade Zlatni Studio Jutarnjeg lista, za najbolje novo lice na glazbenoj sceni. Priznanje je tim veće, jer iza njega stoje čitatelji Jutarnjeg, koji svojim glasom biraju najbolje.

Ovo je i nova potvrda, svima onima koji su od samih početaka, prepoznali njegov veliki potencijal i smatraju ga jednim od najautentičnijih glazbenika mlade generacije.

Jure nakon dodjele, nije krio sreću i zadovoljstvo nagradom koja mu je kako kaže, vjetar u leđa, za sve ono što ga očekuje u budućnosti.

Čast mi je primiti ovu nagradu i prije svega želim se zahvaliti čitateljima Jutarnjeg lista. Ujedno se zahvaljujem Miroslavu Rusu i cijeloj svojoj ekipi Hit Recordsa. Veselim se izlasku svog prvog albuma i ova nagrada mi je motivacija, te potvrda da je ovo što radimo dobro.

Prepoznatljivi glas i stil, uz pjesme koje su hitovi, Jurin su najveći forte, a sve skupa najbolje zna njegova publika koja s nestrpljenjem očekuje prvi samostalni album. Posljednji singl “Znao sam”, duet s Tonyjem Cetinskim ‘Ovo je istina’ ili ‘Ne postojim kad nisi tu’, zahvaljujući autorskom potpisu Miroslava Rusa koji radi i stoji iza Jurinih pjesama, izazvali su oduševljenje svih.

Ovom prigodom i Rus je izrazio zadovoljstvo novim Jurinim priznanjem.

“Jako mi je drago što je Jure dobio nagradu Zlatni studio. On je jedan izuzetno nadaren mladi čovjek, pjevač, kantautor i užitak mi je autorski raditi s njim. Dugo, dugo nisam čuo toliko talentiranog mladog izvođača i očekujem da će dosegnuti karijeru kao i ostali izvođači, za koje sam imao čast pisati. Ovo je i prigoda da kažemo kako smo završili njegov prvi album, koji je u tisku i jedva čekam da izađe.