Početna GRADI UZ NOVI Osvježite svoj životni prostor bojama SITOLOR!

Osvježite svoj životni prostor bojama SITOLOR!

Uređenje vaših interijera gotovo uvijek podrazumijeva i ličenje zidova – bilo u novu boju ili samo osvježavanje postojeće. Nova i svježa boja na zidovima u mnogim slučajevima učini više nego svi ostali detalji koje ste promijenili.

Mnogi se taj posao odlučuju napraviti u vlastitoj režiji, što ponekad može biti i zanimljiv projekt za druženje u paru ili u krugu obitelji.  Ukoliko ste se dobro pripremili, osim dobro obavljenog posla, mogli biste se i dobro zabaviti, a evo nekoliko savjeta za dobru pripremu.

Najvažnije je izračunati površine svih zidova koje želite prebojiti. Kako biste kupili dovoljnu količinu boje, odvojite vremena da svaki zid posebno izmjerite i da oduzmete površine prozora,  vrata ili ugradbenog namještaja.  Ne zaboravite uzeti u obzir stropove.  Poželjno je kategorizirati opterećenost pojedinih zidova: na primjer zidovi u hodniku ili dječjoj sobi će biti skloniji prljanju nego u spavaćoj sobi. To je važno zbog odabira najprikladnije boje – od super pokrivnog BOJAL-a PREMIUM, do perivih boja LATEX PREMIUM i DISPERAL.

Odabir nijanse je stvar ukusa i dogovora. Najbolji način odabira nijanse je prema ton karti proizvođača, ali kada birate uzmite u obzir kako će nijansa tiskana na maloj papirnatoj površini izgledati na velikom zidu. Vrlo tamne ili žarke nijanse će možda bolje pristajati na manjim površinama, a pastelne nijanse uvijek daju bolju pokrivnost nego žarke boje. Uslugom SITOLOR TINTING kompjutorskog nijansiranja, osim široke palete dostupnih nijansi, osiguravate dobivanje točno one nijanse koju ste odabrali.

Jednako važno je odabrati prikladnu impregnaciju, jer prethodnim impregniranjem površine omogućavate kvalitetno vezanje boje na podlogu bez koje nećete dobiti zadovoljavajući rezultat.  Vrlo važna informacija prilikom odabira impregnacije i potrebne količine boje za svaki pojedini zid je njegovo sadašnje stanje: radi li se o klasičnom zidu ili pregradi od gips-kartonskih ploča, te kakva je nova nijansa u odnosu na postojeću, jer nije isto osvježavate li zid u istu ili sličnu boju ili pak vrlo tamni zid želite pretvoriti u bijeli zid. EXTRA GRUND impregnacija se izdvaja od ostalih time što znatno povećava pokrivnost i u većem broju slučajeva mijenja prvi sloj boje, time štedi vaše vrijeme i novac.

Sve u svemu, kako vam se potencijalno lijepo i zanimljivo iskustvo preuređenja vašeg životnog ili radnog prostora ne bi pretvorio u skupi i neuspješni eksperiment, obratite se na ono prodajno mjesto gdje će vam najbolje pomoći pri svim aspektima odabira boje za vaš interijer, te ponuditi i sav popratni materijal koji će vam biti neophodan.

TOP SISTEM na Benkovačkoj cesti 4 u Zadru, već je godinama odabrano prodajno mjesto SITOLOR TVORNICE BOJA

Obratite nam se s punim povjerenjem, a mi vam nećemo samo prodati boje, već pomoći pri odabiru i pružiti savjet.

TOP SISTEM i SITOLOR TVORNICA BOJA – obojimo Zadar!