Početna LIFESTYLE POSJETITE BECHA SHOWROOM Boženine modne kolekcije jednostavno morate vidjeti

POSJETITE BECHA SHOWROOM Boženine modne kolekcije jednostavno morate vidjeti

Božena Bratović Smolić, dizajnerica brenda Becha design, uvijek i iznova iznenađuje svojim kreacijama odnosno kolekcijama. Zadarskoj, ali i široj javnosti, ova mlada modna kreatorica poznata je po svojim blještavim haljinama koje pozivaju na ples, odijelima i kombinezonima, ali i  vjenčanicama te drugim odjevnim predmetima  koji su uvelike inspirirani 80-tim i  90-tim godinama prošlog stoljeća. Naša Božena je svojim kolekcijama oduševila i u talijanskoj prijestolnici mode.

Becha Showroom

Ovo ljeto otišla je još dalje s novom kolekcijom kupaćih kostima inspiriranih  jednom od najvećih filmskih ikona -Marilyn Monroe.  U retro stilu, na prugice, točkice ili sa Boženinim zaštitnim znakom brenda – mašnicom – svaka žena će zasjati na plaži.  U zadnje vrijeme, iako joj to nije bila namjera, dizajnirala je i zaštitne maske za lice sa kristalima.

Božena poziva sve zainteresirane da dođu bez najave u Becha Showroom u ulici Stomorica 10/1 u Varoši i pogledaju njezine kolekcije. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati te od 17:30  do 21:00 sat.  Showroom možete posjetiti i subotom od 10:00 do 13:00 te od 18:00 do 20:00 sati, a nedjeljom od 18:00 do 20:00 sati.