Početna LIFESTYLE Privlaka Run i prvi SABUNing trail

Privlaka Run i prvi SABUNing trail

U Privlaci će se 10.lipnja održati sada već tradicionalni Privlaka Run.

Privlaka Run je sportsko-rekreativna manifestacija koja objedinjuje jedinstveni privlački krajolik i rekreaciju uz obavezan zabavni program i roštilj nakon utrke!

Ove godine organizatori su uvelike nekoliko novina pa smo za više informacija o čemu se to radi pitali direktoricu turističke zajednice Privlaka gđu. Ivu Zorić:

„Privlaka je mjesto poznato po sabunu i sabunjarima pa smo željeli ljudima pokazati i dio ovih ljepota Privlake. Zato smo organizirali Prvi Privlački SABUNing trail. Radi se o rekreativnoj stazi uz more, kroz more, pijesak u dužini 6km. Namjenjena je ova dionica baš za svakoga, i šetače i trkače. Pozivamo zato sve zainteresirane da dođu u Privlaku i uživaju u moru, sportu ali i zabavnom programu nakon utrke uz DJ-a i sad već poznati privlački roštilj! Nismo upoznati da je igdje održana neka slična utrka pa eto jedinstvene prilike za probati nešto sasvim drukčije!“

Osim SABUNinga na manifestaciji se održavaju i utrke za djecu te klasična cestovna/trail utrka na 5km. Ispred organizacije više nam je rekao predsjednik Triatlon kluba Zadar Ivan Gobin:

„I ove godine osim SABUNinga održavamo utrke za djecu predškolskog i školskog uzrasta te cestovnu utrku na 5k po već poznatoj stazi oko Privlake. Pozivamo sve zainteresirane da dođu u Privlaku i provedu jedno lijepo popodne uz sport, rekreaciju, prelijepi privlački krajolik te zabavni program nakon trke. Sve sudionike očekuje medalja i majica utrke!“

Na utrke se svi zainteresirani mogu prijaviti putem portala Stotinka.hr

Utrka se održava 10.6.2023. sa startom dječjih utrka od 17.15h te SABUNinga u 18.00 i Privlaka Run 5k u 18.10h. Podizanje startnih paketa je od 16.00h na startu utrke.