Početna SPORT PRVENSTVO HRVATSKE U BOKSU Ivano Tur i Mihovil Čulina viceprvaci Hrvatske u...

PRVENSTVO HRVATSKE U BOKSU Ivano Tur i Mihovil Čulina viceprvaci Hrvatske u boksu a Mihael Baričevič i Nikola Matić brončani

Boksački klub Ares nastupio je na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete i kadete koje se održavalo na zagrebačkom velesajmu paviljon 18 od 26. do 28.05.

Nastupili su s devet boksača:

Mihael Baričević, Mihovil Čulina, Ivano Tur, Nikola Matić, Karlo Kačanić, Toma Kačanić, Šime Baradić, Petar Pavlović i  Vito Begonja.

Vice prvaci Hrvatske su Ivano Tur u kategoriji 40 kilograma (mlađi kadet) i Mihovil Čulina u kategoriji 40 kilograma (kadet) dok su kadeti Mihael Baričević i Nikola Matić osvojili brončana odličja u kategorijama do 66 kilograma.

“Ponosni smo na naše najmlađe boksače jer su to mahom početnici u natjecateljskom boksu te se već u njihovim prvim mečevima vidi ogroman potencijal i budućnost”, istaknuli su u klubu.

Pred njih ne stavljamo očekivanja već da kroz zabavu i zajedništvo stasaju u boksače.

Ove godine izašli smo s 19 boksača na sva prvenstva Hrvatske u svim uzrasnim kategorijama te osvojili ukupno deset medalja i to jedno zlato i pehar, pet srebrnih i četiri brončane medalje.

Vodili su ih treneri Nikola Marketin i Vedran Bajlo