Početna VIJESTI Rok Stipčević i Marko Popović pokrenuli akciju za kupnju respiratora za zadarsku...

Rok Stipčević i Marko Popović pokrenuli akciju za kupnju respiratora za zadarsku bolnicu!

Lijepa inicijativa i akcija potaknuta je od dvojice zadarskih košarkaša Roka Stipčevića i Marka Popovića. Dečki su odlučili pomoći svom gradu organiziranjem internet akcije prikupljanja novca za pomoć zadarskoj bolnici. Zadarsko srce opet je na djelu za najugroženije.

” Svijet je posljednjih mjeseci teško pogođen pandemijom bolesti Covid-19. Broj umrlih i zaraženih znatno je povećan zadnjih nekoliko dana. Moj rodni grad također je pogođen koronavirusom. Ova inicijativa je pokrenuta s idejom da se pomogne Općoj bolnici Zadar za kupnju medicinske opreme i respiratora za već zaražene pacijente i one kojima će biti potrebni. Ovo su teška vremena! Hvala vam na vašoj podršci”, napisao je Rok Stipcevic Official.

Svi ste pozvani i mogu sudjelovati u akciji pomoći na sljedećem linku:https://www.gofundme.com/f/2d8fyu-coronavirus-respiratory-equ-for-zadar-hospital?utm_source=whatsapp-visit&utm_medium=chat&utm_campaign=p_cp+share-sheet&fbclid=IwAR0TECNsDLQyxOOaxtgPfh5qxgrTaejvwh69sxJ3BMoVB4tOyqENLaIv6h0