Početna Uncategorized SEHA LIGA DARUJE… 50 “Molten” lopti za zadarske osnovnoškolce

SEHA LIGA DARUJE… 50 “Molten” lopti za zadarske osnovnoškolce

rukometne lopte

Organizatori SEHA lige predvođeni direktorom Sinišom Ostojićem u zahvalu Gradu Zadru za uspješno organiziranu završnicu turnira SEHA lige u Zadru danas su zadarskim osnovnoškolcima poslali vrijednu donaciju, 50 rukometnih lopti najpoznatijeg svjetskog proizvođača sportske opreme Molten.

Riječ je o najkvalitetnijim loptama na tržištu, ujedno službenim loptama rukometnog europskog i svjetskog prvenstva te Olimpijade. Bit će raspoređene na 11 zadarskih osnovnih škola, kazao je pročelnik za odgoj i školstvo u Gradu Zadru Joso Nekić koji je u ime Grada Zadra primio donaciju:

“Ja se na ovoj donaciji za naše osnovne škole uistinu od srca zahvaljujem. Ne bih rekao da je ovo skromna donacija već vrijedna, jer su ove lopte iznimno skupe i kvalitetne. Vi znate da je epidemiološka situacija takva kakva jest, pa ćemo lopte rasporediti po školama, najprije za individualan trening a kasnije nakon što prođe zaraza one će imati svoju pravu funkciju u školama. Drago mi je da se ove donacije događaju, jer to potiče djecu da se bave sportom”, zaključio je Nekić.

rukometna lopta