Početna PROMO SIRNI NAMAZI- Novitet u proizvodnji Paške sirane nagrađen prestižnom medaljom u Engleskoj

SIRNI NAMAZI- Novitet u proizvodnji Paške sirane nagrađen prestižnom medaljom u Engleskoj

Paška sirana nije mirovala ni u vremenu korone. Baš u to izazovno vrijeme krenula je s proizvodnjom nečeg potpuno novog, a to su sirni namazi.

„Mi smo neposredno prije korone investirali u nabavku stroja za proizvodnju sirnih namaza. Dugo smo razvijali taj proizvod jer se do sad nismo nikad bavili tom vrstom proizvodnje sira. Kao i sve sirane na otoku Pagu, specijalizirali smo se za proizvodnju tvrdih i polutvrdih sireva. Proizvodnja sirnih namaza je potpuni novitet za nas, ali i za paško sirarstvo. Za sad u ponudi imamo dvije vrste namaza; Sirni namaz Classic ( napravljen od ovčjeg i kravljeg mlijeka ) i Sirni namaz Tartuf ( s tartufima ).

 Ono što nas posebno veseli jest da je samo par mjeseci nakon što smo poslali ove namaze na police dućana, došla i medalja za njih, i to za Sirni namaz Tartuf koji je osvojio medalju na International Cheese Awards-u u Engleskoj.

 Ovo nam je možda i najdraža medalja jer smo ju dobili za nešto s čime smo tek počeli i s čime se do sad nismo bavili. Upravo zato, to je jedno veliko priznanje za nas i dokaz da smo na dobrom putu i da imamo dobar proizvod.“

 U planu je proširenje ove proizvodne linije s nekim novim okusima i dodatcima, a do tad uživajte u nagrađenom namazu s tartufima i u jedinom hrvatskom namazu s ovčjim mlijekom- našim sirnim namazom Classic.

Sirne namaze Paške sirane možete kupiti u svim bolje opskrbljenim trgovačkim centrima kao i na našem web shopu: welovecheese.club. Pripremili su Vam i brojne pogodnosti za online kupovinu, a i odlične popuste krajem mjeseca u okviru Black Friday-a.

Paška sirana je najstarija sirana na otoku Pagu s kojom je i počela priča o čuvenom Paškom siru. Osim Paškog, proizvodi još desetak sireva od ovčjeg i kravljeg mlijeka; miješane sireve Dalmatinac i Pramenko, legendarne kravlje sireve Trapist, Primorac i Pagus, mladi kravlji sir Parenjak, sir s paprikom- Paprenjak, sir s kaduljom- Mediterano, ovčju i kravlju skutu te odnedavno i sirne namaze. Ove godine slavi i svoj 75. rođendan, a medalja za nove proizvode je i najljepši poklon za njezin veliki jubilej-