Početna SPORT TKO NAKON GUNJEVIĆA? KK Zadar raspisao natječaj za direktora kluba

TKO NAKON GUNJEVIĆA? KK Zadar raspisao natječaj za direktora kluba

Nadzorni odbor KK Zadar s.d.d. raspisao je natječaj za posao direktora – jedinog člana uprave KK Zadar s.d.d.

Kandidati za direktora moraju imati visoku stručnu spremu ili odgovarajući akademski i stručni naziv, najmanje tri godine radnog iskustva na rukovoditeljskim radnim mjestima, izražene organizacijske i komunikacijske vještine, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, a da imenovanjem ne dolaze u sukob interesa.

Uz životopis i dokaze o ispunjavanju uvjeta kandidati trebaju dostaviti prezentaciju s vizijom plana i programa rada za mandatno razdoblje od četiri godine. 

– Pozivam sve zaljubljenike u zadarsku košarku koji vjeruju da imaju kompetencije stati na čelo Uprave i stabilizirati poslovanje kluba u naredne četiri godine da se prijave na natječaj. Za sve kandidate koji imaju takve ambicije sad je pravi trenutak jer klub ima zajamčenu financijsku stabilnost iduće tri godine te je upravo sada vrijeme kada svojim doprinosom, znanjem i liderskim sposobnostima imaju priliku napraviti ogroman iskorak, kako za klub tako i za svoju poslovnu reputaciju. Pozitivna stvar je i činjenica da je nedavno održana Glavna skupština usvojila prijedlog da se plaća direktora KK Zadar povećava sukladno zadnjoj Odluci o utvrđivanju najviše mjesečne bruto plaće direktorima trgovačkih društava za gradska poduzeća, pa ona sada iznosi 2.390 eura bruto, kaže predsjednik NO KK Zadar s. d. d. Dino Martinović.

Uz bruto plaću od 2.390 eura, direktor će imati pravo na korištenje službenog vozila 24 sata na dan, službenog mobitela i računala. Kandidatima se pritom osigurava diskrecija pa se imena kandidata neće  objavljivati prije ili nakon završenog natječaja. 

Pisane prijave natječaja za posao s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se u zatvorenoj omotnici u roku 14 dana od dana objave natječaja na adresu: KK Zadar s.d.d., Obala kralja Tomislava 1, 23000 Zadar s naznakom „Prijava na natječaj za posao za direktora Društva“ ili na e-mail adresu k.k.zadar@zd.t-com.hr, sa svim pripadajućim skeniranim dokumentima.