Početna VIJESTI U Benkovcu održana info radionica projekta „Lov na znanje“- prijavite se i...

U Benkovcu održana info radionica projekta „Lov na znanje“- prijavite se i vi na neki od tečajeva!

U ponedjeljak, 14. rujna 2020. godine u Benkovcu je održana info radionica projekta „Lov na znanje“.

Cilj info radionice je upoznati ciljnu skupinu projekta o modulima i tečajevima koji će se održavati kroz period trajanja projekta. Ciljne skupine koje projekt obuhvaća su 15 osoba starijih od 54 godine i 10 osoba u dobi od 25 do 29 godina. Sudionici svih tečajeva i modula mogu biti isključivo osobe koje imaju prebivalište na području Grada Benkovca. Stoga, ako imate prebivalište na području grada Benkovca i pripadajućih naselja i ako spadate u ciljnu skupinu, a željni ste znanja i jačanja kompetencija, odazovite se našem pozivu i sudjelujte u projektu „Lov na znanje“.

Tečajevi u sklopu projekta su sljedeći: tečaj motivacije; tečaj komunikacijskih vještina; tečaj poslovnih vještina; tečaj talijanskog jezika; tečaj fotografije; tečaj osnova informatike; tečaj prve pomoći; tečaj ocjenjivanja trofeja i tečaj osnova kinologije. Moduli koji čine Program socijalnog uključivanja su: Modul 1. – Zakonodavni okvir; Modul 2. – Bio svijet flora i fauna; Modul 3. – Etno, eno i gastro ponuda; Modul 4. – Marketing te Modul 5. – Umrežavanje. Pomoću navedenih tečajeva i modula oformit će se nova profesionalna figura – Lovni animator.

Cilj projekta je povećati zapošljivost i mogućnosti za zapošljavanje osoba na području grada Benkovca  razvojem metodoloških okvira, socijalno interpersonalnih i poslovnih vještina provedbom „po mjeri” izrađenih programa.

Nositelj projekta je Lovačka udruga Benkovac, a partner u provedbi je Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije, AGRRA. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.155.802,00 kuna, a provodi se na području grada Benkovca od 3. travnja 2020. do 3. travnja 2022. godine.

Za više informacija obratite se u prostorije Lovačke udruge Benkovac ili na e-mail voditeljice projekta:

Ivana Mamić, mag.philol.croat.  ivana.mamic@agrra.hr

Projekt „Lov na znanje“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.