Početna FILM U Kino Zoni ne propustite pogledati najbolju europsku komediju!

U Kino Zoni ne propustite pogledati najbolju europsku komediju!

Za sam konac kolovoza u Kino Zoni smo vam pripremili jednu pravu skandinavsku filmsku poslasticu, miljenika publike, najbolju europsku komediju na ‘Europskim Filmskim Nagradama’, norvešku komičnu dramu ”Ninjababy! 

Kada Rakel daleko prekasno sazna da je već šest mjeseci trudna uslijed ne tako romantične veze za jednu noć, njezin se svijet mijenja. Njezinom dečku, koji nije otac djeteta, ne smeta da ona rodi dijete, no Rakel nipošto nije spremna postati majkom. Tada se pojavljuje Ninjababy, animirani lik koji zagorčava Rakelin svakodnevni život. Iskače joj iz bilježnice, uskače u šalicu čaja i podsjeća je kakva je grozna osoba.

Režiju ovog neobičnog, ali i urnebesnog i emotivnog filma potpisuje nagrađivana autorica Yngvild Sve Flikke čiji uraci imaju jasnu žensku perspektivu i obično su mješavina humora i drame. U glavnim ulogama nastupaju Kristine Kujath Thorp, Arthur Berning, Nader Khademi i Tora Christine Dietrichson, a svakako valja spomenuti i kako je ”Ninjababy” uz spomenutog Oskara za najbolju komediju osvojio i posebno priznanje na prošlogodišnjem Berlinaleu.

Projekciji filma ”Ninjababy” prethodit će ona domaćeg kratkometražnog uratka ”Sparina” Petra Vukičevića koji prati odnos djevojke Roze i njezine novopridošle cimerice Karmen.

”Sparina” i ”Ninjababy” su na rasporedu u srijedu 31. kolovoza s početkom od 21h, a ulaznice po cijeni od 25 kn mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja (Poljana Branka Stojakovića – između Kazališta lutaka i Sv. Dominika) od 20:00 h.

*Ulaznice se mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

*U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija se odgađa.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Kazalištem lutaka Zadar.